woman sitting on seashore

Chic aan zee: ontdek de elegantste bikini’s van het seizoen

0 Shares
0
0
0

Heb je onlangs de ultieme trip met vriendinnen naar Barcelona of Ibiza geboekt? Ben je de dagen al af aan het tellen tot die ene waanzinnige reis naar Bali? Of flaneer je dit jaar over de promenade in Italië of Frankrijk? In alle gevallen mag een fijne bikini natuurlijk niet ontbreken bij jou in de koffer als je druk in de weer bent met het inpakken. Ook dit jaar zijn er weer een aantal trends die je zeker in de gaten kunt blijven houden. Meer weten? We hebben er alvast een paar voor je op een rijtje gezet. 

Een bikini in een neutrale kleur is altijd een goede investering 

Ga je druk aan de slag met het shoppen van een nieuwe bikini? Dan valt het je misschien al snel op dat er veel modellen in neutrale kleuren te koop zijn. Dat is ook helemaal niet zo gek, want badmode in neutrale (en aardse) kleuren is dit jaar gewilder dan ooit. Dit kleurenpalet past namelijk perfect bij verschillende soorten huidskleuren en het is ook nog eens een erg tijdloze investering.

Kleurrijke en opvallende prints of bikini’s met een logoprint

Steel je maar al te graag de show bij het zwembad of op het strand? Overweeg dan om een aantal bikini’s met lekker veel kleur mee te nemen. Dit kan in de vorm van een tof printje met bloemen of een grafische print. Maar het dragen van een bikini in een logoprint – bijvoorbeeld van je favoriete designer – is dit jaar ook geliefder dan ooit. Je mag dus zeker een keer goed uitpakken als het aankomt op het dragen van een printje. En voeg je lekker veel kleur toe? Dan komt je zongebruinde huid natuurlijk nog beter tot zijn recht. En dat is wel zo belangrijk, uiteraard.

Kies altijd voor een bikini met een erg fijne ondersteuning 

Om een perfect setje in huis te halen, is het slim om de topjes overeen te laten komen met de kleur of het printje de bikini slips. Ga je een keer druk aan de slag met het uitzoeken van een bikinitopje? Ga dan altijd op zoek naar een model dat de nodige ondersteuning biedt. Dit kan door middel van een beugel of bandjes die naar wens te verstellen zijn. Hierdoor zit het model net even wat fijner als je het een dag lang gaat dragen.

0 Shares
Ook interessant
assorted-color clothes lot hanging on wooden wall rack

Duurzame mode 

Mode is altijd in beweging. Trends komen en gaan, seizoenen veranderen, en de behoefte aan nieuwe kleding lijkt…
persons hand on pink surface

Beautyproducten voor prachtige nagels

Als toeleverancier voor de beautybranche vind je verschillende beautyproducten bij nagelgroothandel.nl. Denk daarbij aan allerlei nagel-, wimper- en pedicure…