woman walking on seaside while holding woven bag

Katja Schuurman: naakt, ex-partner, dochters en meer

0 Shares
0
0
0

Mevrouw Schuurman. En dan bedoelen we niet zus Birgit Schuurman, maar Katja Schuurman. Een vrouw die eigenlijk bij het hele Nederlandse publiek wel bekend is. Tenminste, als de de twee jongste generaties overslaat, tenminste.

In deze blog zullen we het nog eens over haar hebben. Het is immers zo’n interessante vrouw, daar is bijna niet tegenop te gaan. Zo zullen we vertellen over haar dochters en (ex-)partners, maar ook over bijzondere mijlpalen binnen haar carrière. Dus, ga er lekker voor zitten en laat je verassen met wat deze vrouw allemaal in petto voor je heeft.

Katja Schuurman in een notendop

Katja Schuurman is een Nederlandse actrice, presentatrice en zangeres, geboren op 19 februari 1975 in de buurt van Utrecht. Ze brak door met haar rol als Jessica Harmsen in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Tegenwoordig is ze nog steeds aan het acteren. Zo speelde ze in 2024 in de film Mannemaker en speelde ze ooit ook in de serie en film Costa!

Naast acteren heeft ze ook gepresenteerd, zoals in programma’s als ‘Katja & Birgit’. Ze is ook bekend vanwege haar muzikale carrière, waarin ze diverse albums heeft uitgebracht. In haar bekendste zang jaren maakte ze onderdeel uit van de groep ‘Linda, Roos en Jessica’. Tegenwoordig treedt ze nog weleens zingend op, maar niet meer met eigen singles of iets in die trant. Schuurman staat hoe dan ook bekend om haar veelzijdigheid en haar openheid over persoonlijke onderwerpen, wat haar geliefd maakt bij het Nederlandse publiek. Ze is tevens actief als activist en heeft zich uitgesproken over diverse maatschappelijke kwesties.

Maatschappelijke kwesties

Gevaarlijk hoor, jezelf uitspreken over bepaalde zaken op het internet. Al helemaal als dat betekent dat je daardoor bedolven raakt onder de grootste hoop vervelende reacties ooit. Maar goed, aan de andere kant betekent dat wel dat Katja duidelijk maakt waarvoor ze staat. Een greep uit een aantal opvallende uitspraken:

  • pro-Palestijnse uitspraken in de Hamas – Israël oorlog
  • steunbetuigingen aan Joost Klein wie werd gediskwalificeerd bij het Eurovisie Songfestival 2024
  • WWF-natuurfonds earth hour
  • over het microdoseren van truffels
  • etc.

Je kan je er inderdaad druk om maken, maar aan de andere kant denken we: alleen maar omdat ze bekend is wordt daar zoveel over gediscussieerd. Leven en laten leven, denken we dan maar zo.

Naakt

En oh ja, voor we het vergeten: Schuurman heeft in haar leven wel degelijk een aantal, tja, interessante shoots gedaan. Zo heeft ze weleens een shoot voor de Playboy gehad en in haar latere leven een pikante shoot voor de FHM. In principe is het een prachtige vrouw, dus wij vinden het alleen maar supergaaf dat ze dit heeft gedaan.

Partner en dochters

Nu we de basis over Katja hebben besproken, is het tijd om verder te gaan naar informatie over haar persoonlijke leven. Want ook daar, tja, daar is veel over te zeggen (zonder dat we onze mening geven, natuurlijk).

Allereerst werd ze in 2010 moeder van haar eerste kindje, een dochter genaamd Sammie. DE persoon met wie ze haar kreeg, was Thijs Römer. Römer? Was hij niet veroordeelt in een zedenzaak en heeft hij niet een maand vastgezeten in 2024? Inderdaad, dat klopt. Echter is dat voor Schuurman geen reden om haar dochter bewust afstand te laten houden van haar vader. Iets waar ze via de roddelkanalen veel kritiek op heeft gehad. Er worden woorden als ‘gestoorde moeder’ in de mond genomen en dat is natuurlijk verschrikkelijk.

Nou ja, opnieuw zouden we willen zeggen live and let live. In dit geval gaan we maar gauw over op de andere dochter van Katja, wederom een dochtertje, genaamd Coco Loulou, wie werd geboren in 2020. De vader van Coco is Freek van Noortwijk, maar helaas strandde ook deze relatie en is Katja op dit moment een alleenstaande moeder. We hopen dat ze het vertrouwen in de liefde nog niet is verloren en misschien binnenkort weer samen verder kan.

Een moeilijke jeugd

Wellicht, maar dat weten we natuurlijk niet zeker, is het voor Katja moeilijk wanneer er over haar kinderen/ de vaders van die kinderen wordt gesproken, vanwege haar verleden. Zo heeft Katja namelijk lang niet altijd zo’n fijne jeugd geweest. Haar moeder kampte namelijk lang met een dwangstoornis, waar zij en haar zus Birgit soms het slachtoffer van werden. Niet op een stuk bank mogen zitten omdat daar iemand met kanker heeft gezeten, is natuurlijk iets heel ergs. Enfin, Katja lijkt haar leven weer redelijk rollende te hebben, dus we hopen dat ze die positiviteit kan vasthouden.

Toekomst

Want ja, hoe ziet de toekomst van Katja erg eigenlijk uit? Nou, in principe weet niemand dat, maar wat we wel kunnen vertellen is dat ze een mei 2024 een lingeriemerk heeft aangekondigd. Weer heel wat anders dan acteren, zingen of presenteren, kan je wel zeggen. Maar goed, als je ambities hebt, zijn we de laatste die je tegen zal werken. Zo zijn we dan ook wel weer…

Conclusie

Ja ja, dat was ‘m alweer. We hopen dat je nu weer op de hoogte bent van wie Katja Schuurman is, waar je haar ook alweer allemaal van kent en waar ze vandaag de dag mee bezig is. We zijn nieuwsgierig naar wat de toekomst Katja zal brengen, maar gezien haar blijvende positiviteit en populariteit zal dat vast wel goed komen. Hoewel ze soms wel relatief hevige uitspraken doet over een aantal zaken, staat ze daarmee wel voor wie ze is. Ach, ook dat zal je naar een tijdje wel weer zijn vergeten.

0 Shares
Ook interessant

Kledingrek Action & meer

Het kledingrek, een essentieel item voor elke fashionista. Je organiseert en presenteert je kledingstukken op een originele manier…

Dit najaar naar de zon?

Het najaar staat weer voor de deur in Nederland, maar dat betekent niet dat het overal al koud…
man sitting on gray concrete wall

Herenmode essentials

Het is belangrijk om te investeren in tijdloze, kwalitatieve items die je kunt combineren en die geschikt zijn…