assorted-color hanging clothes lot

Mode ontmoet zorg: tips voor een verfijnde levensstijl op leeftijd

0 Shares
0
0
0

Krijg je op latere leeftijd te maken met incontinentie? Of heb je daar nog regelmatig last van na de zwangerschap? In beide gevallen weet je maar al te goed hoe vervelende dit kan zijn in het dagelijks leven. Je kunt er last van krijgen als je aan het dansen bent op een festival, als je een leuk gesprek hebt met collega’s op het werk of als je jezelf flink uitslooft in de sportschool. In al dit soort situaties wil je maar al te graag grip kunnen hebben op de situatie. Hoe je dan het beste om kunt gaan met incontinentie, lees je hier.

Ga aan de slag met een traject bij een specialist 

Een van de beste dingen die je maar kunt doen, is het inplannen van een afspraak bij een specialist. Een bekkentherapeut beschikt namelijk over een ruime ervaring in verschillende soorten situaties. Hierdoor kun je altijd erg goed worden geholpen en je kunt zeker zijn van een behandeling op maat. Naast dat er tijdens iedere behandeling actief aan de slag wordt gegaan met de problemen die je hebt, ontvang je ook verschillende handige oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Er zijn verschillende handige hulpmiddelen die je iedere dag van de week kunt gebruiken

En wil je er voor de volle 100% zeker van kunnen zijn dat je in het dagelijks leven niet door gaat lekken? In dat geval is het altijd een goed idee om te investeren in een aantal handige hulpmiddelen. Denk daarbij aan de producten van het merk Tena lady. De hulpmiddelen belemmeren je niet en zorgen nog steeds voor meer dan genoeg bewegingsvrijheid. En dat zorgt weer voor een erg aangenaam gevoel, de hele dag door. Wel zo fijn om te weten, toch?

Verschillende soorten oplossingen voor zowel heren als dames

Op het gebied van de hulpmiddelen is er voor zowel heren als voor dames gelukkig meer dan genoeg aanbod. Denk daarbij aan fijn ondergoed of speciaal maandverband. Maar je kunt ook denken aan het merk Nutridrink bij Hulpmiddelwereld. Verdiep je daar dus altijd een keer goed in en breng voor jezelf in kaart naar wat voor soort producten je voorkeur het meeste gaat. Het bestellen van de nodige hulpmiddelen doe je erg makkelijk online, waardoor je de in een mum van tijd bij jou op de deurmat kunt verwachten. Maak je hier op korte termijn ook al een keer gebruik van?

0 Shares
Ook interessant