grey leather crossbody bag

Verschillende tassen: deze moet je hebben!

0 Shares
0
0
0

Er zijn verschillende tassen voor verschillende gelegenheden en daar moet je garderobe goed op kunnen inspelen. Er zijn namelijk een aantal basis modellen voor tassen die iedere vrouw in huis zou moeten hebben. In deze blog worden de vier bekendste modellen uitgelegd. Meer weten? Blijf dan lezen!

De schoudertas voor elke dag

Een van de belangrijkste tassen in elke garderobe is de schoudertas. Iedereen heeft er weleens van gehoord. Kijk bijvoorbeeld bij Burkely voor stevige en modieuze tassen. Een schoudertas is een tas die met een riem over de schouder gedragen wordt. Vaak kan een schoudertas ook schuin over het lichaam worden gedragen, dan noemt men het een crossbody bag. Schoudertassen zijn er voor zowel mannen en vrouwen en veel exemplaren zijn unisex. De schoudertas is heel geschikt voor dagelijks gebruik. Zo zijn ze normaliter groot genoeg voor een laptop en alle dagelijkse benodigdheden. Vaak zijn schoudertassen rechthoekig of vierkant van model.

De clutch voor leuke avondjes uit 

Een onmisbare tas voor elke vrouw is een mooie clutch. Veel vrouwen hebben deze tasjes in verschillende kleuren en modellen om te matchen bij elke outfit. Een clutch is een klein tasje dat voor avonden uit kan worden gebruikt. Je kan er niet enorm veel in kwijt, naast de benodigdheden voor een goede avond. Zo past je telefoon, portemonnee en wat make-up er prima in. Een clutch is echt bedoeld als toevoeging aan je outfit. Denk hierbij aan een mooi zilver glitterend tasje bij je basic zwarte jurk. Een clutch kan in de hand worden gedragen of met een riempje over de schouder. Tegenwoordig zijn clutches met een klein hengsel razend populair. 

Een rugtas om meer in te kunnen vervoeren

Een andere tas waar iedereen wel mee bekend is, is de rugtas of de rugzak. Natuurlijk een must om te hebben voor verschillende gelegenheden. Sommige mensen dragen graag een rugzak naar werk, omdat er erg veel in past. Andere mensen dragen heb, vooral met wandelingen of andere momenten wanneer je veel spullen mee wil nemen. Veel rugzakken hebben vakjes voor water en om je dure spullen extra goed in op te bergen. Ook is het makkelijk om er een slotje op aan te sluiten, tegen diefstal. 

Een duffeltas voor korte reizen

Een minder bekende tas is de duffeltas. Veel mensen hebben hem weleens gezien, maar weten niet hoe hij heet. Vroeger was de duffeltas heel populair, het is namelijk een weekendtas. Er kan genoeg in voor een paar dagen weg dus dat is erg handig. Wel moet je hem zelf tillen, in plaats van rollen. Daarom zijn de kleine koffertjes tegenwoordig populairder, omdat je ze overal heen kan rollen. Toch is de duffeltas erg handig om aan de tassencollectie toe te voegen omdat er zoveel in past. Welke tas heb jij nog niet?

0 Shares
Ook interessant

Boxertrends voor mannen

Natuurlijk: over smaak valt niet te twisten. Toch zijn er op het gebied van mode altijd wel grote…