wine glasses shallow focus

Wat is het vermogen van Jort Kelder?

0 Shares
0
0
0

Over één ding kunnen we het eens zijn en dat is dat meneer Kelder er eigenlijk altijd wel goed uitziet. Hij is chique gekleed, praat chique en leeft naar alle waarschijnlijkheid ook wel chique. In deze blog gaan we dat ‘chique’ nog maar eens verder onder de loep nemen, want we gaan het hebben over zijn mogelijke vermogen. Mocht je hier nieuwsgierig naar zijn, dan nodigen we je graag uit om lekker verder te lezen.

Wie is Jort Kelder?

Kelder begon zijn carrière bij Quote, waar hij bekend werd om zijn scherpe pen en inzicht in de financiële wereld. Naast zijn werk in de media, heeft hij geïnvesteerd in vastgoed en heeft hij deelgenomen aan verschillende commerciële samenwerkingen.

Vandaag de dag zou je hem met name kennen van de columns die hij schrijft, maar ook van zijn presentatie- en interviewklussen (zoals hij bijvoorbeeld deed bij Op1). Bovendien maakt hij samen met Yvo van Regteren Altena een podcast genaamd de Snobcast. Zijn eigen podcast, de Jortcast, is misschien wat minder populair bij het grotere publiek, maar eveneens erg interessant.

In bovenstaande video krijg je een mooi idee van wie Jort Kelder is, hoe hij spreekt, hoe hij denkt over bepaalde zaken en zie je wel wat voor ‘n natuurlijke flair hij over zich heen heeft.

Chique levensstijl

Waarschijnlijk ben je het er nu wel over uit dat Jort Kelder eruit ziet alsof hij bij de elite van Nederland hoort. Maar, zegt zijn vermogen eigenlijk daar wel hetzelfde over? Well, zo gemakkelijk is dat nog niet vast te stellen. Althans, Kelder is succesvol in wat hij doet en zal in zijn leven ongetwijfeld mooie deals hebben gesloten.

Hij heeft ooit weleens tussen neus en lippen verteld dat er weleens een paar ton per jaar op zijn bankrekening is bijgeschreven. Echter is het ook een man die houdt van luxe, mooie reisjes en dure auto’s. Het geld is dan ook soms weer met dezelfde rotgang uitgegeven. Nou ja, laten we niet doen alsof hij nu erg arm is, want dat zal hij vast niet zijn. Het is een man met mogelijk wel een paar ton op de bank, of hij dat nu in middelen of daadwerkelijke cijfers heeft.

Conclusie

We weten het, een antwoord met 100% zekerheid op de vraag wat het vermogen van Jort Kelder is, hebben we je niet kunnen geven. Hoewel hij het er aan de ene kant geen geheim van maakt dat hij veel geld had/ verdiende, is er helaas niet bekend wat er vandaag de dag op zijn rekening staat. Mocht hij hier wel een keer een uitspraak over doen, dan ben je vast de eerste die het hoort.

0 Shares
Ook interessant