Alles wat je wilt weten over paddo’s en magic truffels

0 Shares
0
0
0

Ben je nieuwsgierig naar een natuurlijk middel om psychedelische effecten te ervaren? Dan kom je al snel uit bij paddo’s en magic truffels. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee producten? Wij gaan het voor jou uitzoeken in deze blog en we vertellen je nog veel meer erover! 

Wat is het verschil tussen paddo’s en magic truffels? Om maar gelijk te beginnen over het verschil tussen paddo’s en magic truffels: dat verschil is niet onwijs groot. Sterker nog, het zijn allebei psilocybine-bevattende psychedelische paddenstoelen. Maar paddenstoelen groeien boven de grond en truffels juist onder grond. Voor de rest lijken ze juist allebei veel overeenkomsten te hebben. Zo bevatten ze allebei psilocybine en psilocine. Dit zijn de stoffen waarvan je gaan hallucineren. Ook kun je ze allebei op dezelfde manier gebruiken. 

Ben jij geïnteresseerd in paddo’s en magic truffels en wil je veilige en betrouwbare paddo’s en magic truffels bestellen? Kijk dan eens bij Paddoskopen.nl. 

Hoe kun je paddo’s en magic truffels consumeren? 

Er zijn verschillende manieren waarop je deze paddenstoelen kunt consumeren. De meest gebruikelijke manier is misschien wel het rauw opeten ervan. Het is belangrijk dat je maag dan leeg is zodat de paddenstoelen goed hun werk kunnen doen. Ook moet je grondig kauwen en ze goed wassen. Op die manier kun je de actieve stoffen het beste tot je nemen.

Een andere manier is het zetten van thee. Dit omdat veel mensen de smaak van de paddenstoelen niet lekker vinden. Als je er thee van zet hak je de paddo’s en truffels eerst helemaal fijn. Vervolgens voeg je het toe aan water dat is gekookt. Nadat het 15 tot 20 minuten heeft getrokken, zeef je alles en drink je direct de thee. 

Een andere optie is om te kiezen voor een capsule. Dan kun je de juiste dosering in één keer doorslikken. Hiervoor is de smaak veel minder intens. Ook kun je beter de dosering bepalen. 

Wat is een juiste dosering voor paddo’s en magic truffels? 

Dit is heel persoonlijk. Zo kan je kiezen voor microdosering. Dan neem je elke dag één tiende van een normale dosis. Het zou dan helpen met meer creativiteit, concentratie en je zou minder stress ervaren. Als je echt een trip wilt maken, dan heb je meer nodig. Maar ook dan is het erg persoonlijk. De hoeveelheid is afhankelijk van bijvoorbeeld je ervaring. En hoe heftig je reageert op de stof. Laat je daarom altijd goed adviseren door een deskundige op het gebied van paddo’s en magic truffels. 

Kun je paddo’s en magic truffels door elkaar heen gebruiken? 

We raden je af om paddo’s en truffels door elkaar heen te gebruiken. Dit omdat het daardoor onvoorspelbaar gaat worden. De hoeveelheid werkende stoffen kan namelijk flink verschillen. Dit komt omdat het afhankelijk is van het soort, maar ook wanneer het is geoogst bijvoorbeeld. Ga voor veiligheid en zekerheid en houd het bij één soort paddenstoel per keer!

0 Shares
Ook interessant