a bride and groom walking on a hill

De nieuwste trend voor bruiloften

0 Shares
0
0
0

Tijdens de maand van de liefde kan jij natuurlijk maar aan één ding denken: wedding plannen! Je bent eindelijk ten huwelijk gevraagd door je partner en kan niet wachten tot de grote dag. Tijd om je helemaal te storten in alle voorbereidingen. Voor de bruiloft van de eeuw wil je natuurlijk wel de laatste trends volgen. Speciaal voor jou hebben we uitgezocht hoe je de laatste trend kan toepassen op jouw bruiloft. Lees snel verder en laat je meevoeren in de wereld van het verzegelen.

Sealed with a kiss

Het huwelijk is een eeuwenoude traditie die twee mensen met elkaar verbindt. Je geeft elkaar het jawoord en bezegelt het huwelijk dan met een kus. Hoe leuk is het dan als je deze verzegeling terugvindt in allerlei aspecten van de trouwdag? Met een traditionele waxstempel maak je namelijk prachtige zegels! En deze kan je op heel veel verschillende manieren laten terugkomen tijdens de viering. We zetten ze even op een rijtje.

Save the date

Een bruiloft begint natuurlijk met een verloving en vlak daarna komt het uitkiezen van de datum. Een speciale dag die voor jullie beiden veel betekent. Wanneer je je ideale dag hebt gekozen, moet je dit aan iedereen laten weten. Dit doe je met de zogenaamde ‘’save the date’’ kaarten. Dit is een kaart die je naar alle genodigden stuurt met de vraag of ze deze datum willen vrijhouden voor de bruiloft. Wel zo handig, want dan weet je ook gelijk hoeveel gasten je uiteindelijk gaat ontvangen. Je kunt de save the date kaart verzegelen met een gepersonaliseerde stempel. Bijvoorbeeld met jullie initialen, trouwdatum of namen. 

You name it 

Je hebt waarschijnlijk al nagedacht over het diner. Vergeet dan ook niet dat jij bedenkt waar iedereen gaat zitten tijdens het avondeten! Je wilt natuurlijk wel dat de juiste mensen aan de juiste tafels gaan zitten. Om deze catastrofe voor te zijn, maak je plaatsnaamkaartjes. Deze kan je helemaal zelf opmaken zodat ze goed passen bij het thema van de bruiloft. Laat bijvoorbeeld een prachtige wax stempel maken met de naam van je gasten erin gegraveerd. Je verzegelt het plaatsnaamkaartje en iedereen weet waar hij of zij moet zitten. Creatief en handig tegelijkertijd! 

Goodiebags

Na een spetterend feest gaan alle gasten vrolijk naar huis. Je wilt natuurlijk dat iedereen, net als jij, deze dag nooit meer vergeet. Een bijzondere goodiebag helpt daar natuurlijk bij. Geef ze een klein cadeautje zoals bijvoorbeeld een kaarsje of een flesje wijn. Hang hier een mooi etiket aan met een prachtige waxzegel en bedank ze voor hun komst. Een fysiek cadeautje kan iedereen nog lang gebruiken en geeft een mooie herinnering aan een schitterende dag. 

We snappen dat je hoofd nu duizelt van alle ideeën. De mogelijkheden zijn natuurlijk ook eindeloos. Neem gerust je tijd en bedenk hoe jij het verzegelen gaat toepassen tijdens de grote dag. Denk na over stijlen, kleuren en maak zo het perfecte plaatje. Want deze unieke trend kan je natuurlijk niet aan je voorbij laten gaan.

0 Shares
Ook interessant