Deze 5 schoenen laten het hart van elke meid sneller kloppen! 

0 Shares
0
0
0

Het kopen van meiden schoenen is best wel nog een karwei. Je moet waarschijnlijk diverse winkels afstruinen, omdat jouw dochter best wel kieskeurig is en haar oog heeft laten vallen op een extreem duur paar dat exclusief bij een bepaalde winkel te koop is. Het zullen waarschijnlijk prachtige schoenen om te zien zijn, maar comfortabel lopen ze niet. Het is dan ook vrij denkbaar dat ze na een paar keer dragen er flinke blaren van heeft gekregen en weigert de dure schoenen aan te trekken. Dat is de nachtmerrie van elke ouder.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel hippe schoenen die ook nog eens comfortabel zitten voor jonge meiden. Dus: mocht je inspiratie op willen doen voor een fantastisch paar schoenen voor jouw kleine meid, lees dan gerust verder!

Innovatieve sneakers 

Meiden sneakers komen in diverse soorten en maten. Zo heb je sneakers in felle kleuren, maar ook meiden sneakers die wat meer ingetogen zijn. Op basis van alle designs, kan jij rustig beslissen welk schoentje het beste bij jouw dochter past. Een gezellig panterprintje, of toch een beige effen kleur die bij heel veel verscheidene outfits past? Of, allebei wellicht, waarom ook niet?! De meeste meiden sneakers zijn best wel betaalbaar, dus het is volkomen logisch dat je gelijk meerdere paren aanschaft. Want: op één been kun je niet lopen!

Kekke sandalen 

In de zomer is het een must-have: rieten sandalen. Ze staan onwijs schattig onder een jurkje, en zijn helemaal bij de tijd. Doe je meisje een hoedje op, en ze ziet eruit om door een ringetje te halen! Je kan voor een neutrale, bruine kleur gaan, maar een rode sandaal staat ook heel erg chique. 

Trendy hakjes 

Sommige meisjes willen hun moeder na-apen en zeuren over kleine hakjes. Dit is niet per se slecht voor de voeten, dus je kan best gehoor geven aan deze ultieme droom. Koop een paar rode, gelakte schoentjes met een klein hakje, zodat je dochter zich een ware prinses voelt! Deze meiden schoenen mogen niet ontbreken in de kledingkast.

Stoere laarsjes 

Ook in de winter wil jouw dochter er hip bijlopen. Vandaag de dag is leer behoorlijk in, dus leren laarzen mogen zeker niet ontbreken in haar schoenencollectie. Bovendien kan je er alle kanten mee op: wat dacht je van een gave legging met strepen, en daar bovenop een houthakkersblouse? Dat is een perfecte look voor in de herfst!

Romantische ballerina’s 

Last but not least: ballerina’s zijn de droom van elk rustig meisje. Veel meiden dromen ervan om ooit ballerina te worden, maar dit zal voor velen niet zijn weggelegd. Bovendien willen veel meisjes wat anders doen als ze wat ouder zijn. Maar, je kunt deze droom wel voeden door een flexibel paar ballerina’s te kopen. Deze schoenen zijn lekker luchtig, dus perfect voor de lente en de zomer!

Kortom: de keuze is reuze voor je kleine meid. Als je een van bovenstaande schoenen kiest, dan weet je zeker dat het helemaal goed komt. Jouw dochter zal gaan stralen van geluk als ze ziet wat voor prachtige schoenen je voor haar hebt gekocht. Succes gegarandeerd!

0 Shares
Ook interessant