Thomas van der Vlugt: vriendin, vermogen, bachelor en meer 

0 Shares
0
0
0

Wie is Thomas van der Vlugt vraag jij je misschien af?! Wij hebben het voor je uitgezocht, van vriendin tot zijn deelname aan de bachelor. Maar ook Stuk Tv en de cover van Mens Health blijven niet onopgemerkt. 

Thomas, ook wel Thoootje genoemd. Is een veelzijdige jongen. Want ondanks dat hij bij StukTV zit, weet hij altijd weer uniek uit de hoek te komen. Zo is heeft hij op de cover van de Men’s Health gestaan, deed hij mee aan de bachelor en valt hij altijd op tijdens de afleveringen van StukTV. Ook heeft hij behoorlijk wat centen verdient in de afgelopen jaren. Wij vertellen je er meer over in dit artikel. 

Wie is de vriendin van Thomas van der Vlugt? 

Thomas van der Vlugt kan niet lang onder de radar blijven met zijn nieuwe vriendin. Zo was juicekanaalyoutuber: Yvonne Coldeweijer er als de kippen bij toen Thomas stond te zoenen met een vrouw. De dame waarmee Thomas van der Vlugt te zien is, is geen bekende Nederlander. Hierdoor ging iedereen opzoek naar de naam van deze dame. Danielle Oudenrijn bleek het te zijn. Ze werden op verschillende plekken gespot waaronder in de snackbar in Laren waar hij woont. 

Er is nog niet zo veel duidelijk over Thomas van der Vlugt en deze dame. Dus of ze tot op heden elkaar nog zien, dat is onbekende. Misschien vraag jij je af: Thomas van der Vlugt had toch een vriendin via The Bachelor? Nou dat zit zo: 

Thomas deed mee aan de Bachelor 

In 2022 deed Thomas van der Vlugt mee aan de Bachelor. Dit is een programma dat te zien is op Videoland. Hierin meldt een groep dames zich aan voor een bekende Nederlander. In dit geval was het Thomas van der Vlugt die de liefde zocht. Er waren een hele hoop prachtige vrouwen die Thomas zijn hart probeerden te veroveren. Maar alleen Merel kon Thomas zijn hart echt stelen. Zo gingen zij samen naar huis na de afleveringen op televisie. 

Thomas spreekt over zijn droomvrouw wanneer het programma net is geëindigd. Ze zien alles door een roze bril. Maar zodra de show voorbij is, valt er een hoop weg van al die schone schijn. Na een paar maanden kozen ze ervoor om tijdelijk uit elkaar te gaan. Wel hadden ze nog contact, maar plotseling verscheen er een filmpje van Yvonne Coldeweijer. Hierop was Thomas zoenend te zien met zijn nieuwe vriendin: ‘Danielle’. Hierna besloot Merel de stekker er volledig uit te trekken. 

Thomas & Giel zijn de oprichters van Stuk Tv 

Het was een idee van Giel de Winter om StukTV te starten. Een Youtubeplatform waarbij er vooral gekke geintjes uitgehaald werden. Het kon vaak niet gek genoeg. De allereerste aflevering van StukTV was opgenomen tijdens het ‘’Project-X feest in Haren’’. Sinds 2012 zijn de heren samen gestart, al snel gingen ze opzoek naar een nummer drie. Dit werd Stefan Jurriens. 

Thomas is vaak degene die de meest gekke dingen doet tijdens StukTV. Hij heeft een ‘’Fuck it’’ mentaliteit. Zo klom hij bijvoorbeeld ongezekerd in een lichtmast in het Zwolle stadion. Er zijn nog tal van zulke voorbeelden te noemen die Thomas heeft uitgehaald. 

Samen met StukTV maakte Thomas een aantal bekende programma’s. Hiervan is de bekendste toch wel: Jachtseizoen. Dat sinds 2021 ook te zien is bij SBS6. Op Youtube maken ze onder andere: Roadtrippers, De Horrornacht, De Kluis, De Stilste Show en de Drop. Maar er zijn nog veel meer mooie series die StukTV achter zijn naam heeft staan. 

Dit is het vermogen van Thomas van StukTV

Thomas begon als cameraman bij StukTV, maar inmiddels heeft hij enorm veel geld verdient. StukTV is onderdeel geworden van Talpa en dit heeft geen windeieren gelegd. Zo hebben ze vaak de meeste kijkcijfers als het gaat op Youtubeviews. Daarnaast zijn ze ook op televisie behoorlijk aan het scoren. Giel de Winter heeft de deals gesloten en verdient dan ook het meeste van alle StukTV’ers. Maar Thomas hoeft zeker niet op een houtje te bijten. 

Het vermogen van Thomas van der Vlugt is zo’n 1,5 miljoen euro. Dit bedrag zal waarschijnlijk alleen nog maar oplopen sinds al hun producties een groot succes zijn. Thomas is dus zeker nog niet van plan om te stoppen met StukTV. Daarnaast wordt hij steeds vaker gevraagd als acteur en hij schreef zijn eigen boek waarmee hij ook behoorlijk wat geld heeft verdiend. 

De auto van Thomas van der Vlugt

Sinds de deal met Talpa lijkt het wel alsof Thomas ieder jaar een nieuwe auto heeft. Zo had hij eerder een dikke Jeep waarin hij rondreed. Maar die Jeep is inmiddels verdwenen in ruil voor zijn Jeep heeft Thomas een dikke Jaguar aangeschaft. 

Elektrisch rijden begint steeds populairder te worden. Dit weet Thomas van der Vlugt ook. Met een Jaguar E-Pace Sport kan hij snel rijden, maar ondertussen denkt hij ook aan het milieu. De nieuwprijs van een Jaguar E-Pace Sport is zo’n 62.914,- euro. Er zijn Youtubers die met duurdere auto’s rondrijden, maar Thomas hoeft zich nergens voor te schamen. Hij is dan ook zo veel in het buitenland, dat zijn auto vaak genoeg gewoon op de parkeerplaats blijft staan. 

6 maanden lang trainen voor de Mens Health, Thomas deed het 

Thomas is naast een bekende Nederlander ook een behoorlijke fitte jongen. Hij is vaak te vinden in de sportschool en daagt zichzelf graag uit. Zo deed hij dit ook voor de Men’s Health. Een tijdschrift waar vaak toonaangevende personen op staan met prachtige lichamen. Thomas moest en zou een keer op de cover staan van de Men’s Health. Hiervoor heeft hij een strak schema aangehouden en hij maakte er zelfs een serie van. 

‘’Ongelofelijk’’, zo heette de serie die Thomas onder de neus van Giel en Stefan maakte. Hij vertelde hen hier verder niet over, maar maakte 4 verschillende afleveringen. Zo leerde hij helikoptervliegen, Auto coreur worden en trainde hij de longen uit zijn lijf voor de Men’s Health. 

Aan het einde van de aflevering laat hij het resultaat zien aan de jongens. Hij vertelt wat hij hiervoor niet heeft mogen eten en dat hij altijd moest opletten met zijn kleding. De jongens van StukTV stonden versteld van het eindresultaat. 

0 Shares
Ook interessant
man sitting on gray concrete wall

Herenmode essentials

Het is belangrijk om te investeren in tijdloze, kwalitatieve items die je kunt combineren en die geschikt zijn…

Boxertrends voor mannen

Natuurlijk: over smaak valt niet te twisten. Toch zijn er op het gebied van mode altijd wel grote…