shallow focus photography of woman holding shopping bags during day

Tips om geld te besparen bij het winkelen

0 Shares
0
0
0

Iedere maand houd je jezelf voor dat je niet meer dan een x bedrag aan kleding besteedt. En iedere maand gaat dat helaas nog verkeerd. Niet omdat je een gat in je hand hebt, maar alles gewoon té leuk vindt om te laten liggen. Het is vast niet erg om een maandje wat te veel te spenden, maar je hebt niet voor niets ooit een budget op gesteld.

Gelukkig ben je bij ons gekomen voor advies. We geven je in deze blog maar al te graag een aantal tips om geld te besparen bij het kopen van alles wat met kleding te maken heeft. Nieuwsgierig? Laat je niet verder ophouden en lees gauw verder!

Tip 1: Stel prioriteiten

Voordat je de deur uitgaat, is het essentieel om een budget op te stellen. Bepaal hoeveel je bereid bent uit te geven en houd je eraan. Maak ook een lijst van de items die je echt nodig hebt, zodat je niet impulsief geld uitgeeft aan dingen die je niet nodig hebt. Nu had je waarschijnlijk het budget al, maar het is dus de bedoeling dat je de prioriteiten daarmee combineert. Je kiest óf voor twee sets mooie lingerie, of koopt bij een goedkopere winkel een 10-pack slipjes en hebt nog geld over om een nieuwe broek van Summum te scoren.

Tip 2: Zoek naar aanbiedingen

Een slimme shopper weet waar en wanneer ze aanbiedingen en kortingen kan vinden. Houd je ogen open voor seizoensuitverkoop, sales en kortingsbonnen. Online winkelen biedt ook tal van mogelijkheden om geld te besparen met behulp van kortingscodes. Er zijn zelfs tools die bij het afrekenen nog het hele internet controleren en beschikbare, onzichtbare codes aan je leveren. 10% korting is 10% korting, toch?

Tip 3: Koop tijdloze stukken

Investeer in tijdloze kledingstukken die jaren meegaan. Denk aan een klassieke blazer, een witte blouse, of een goed passende spijkerbroek. Deze items zijn veelzijdig en kunnen gemakkelijk worden gecombineerd voor verschillende looks. De kleding van Studio Anneloes is comfortabel en van hoge kwaliteit, perfect om lang in je kast te bewaren dus.

Kan ik dan geen plezier meer hebben in het winkelen?

We know, we waren misschien een tikkeltje streng bij het verwoorden (veelal gebiedende wijs) van onze tips. Dit doen we niet om je te pesten, maar om je duidelijk te maken hoe je het anders zou kunnen doen. Daarmee zeggen we dus niet dat je iets moet, maar wel dat je iets kan. Bovendien kunnen wij niet in je portemonnee kijken. Dus, als jij denkt dat het kan, dan moet je dat lekker doen. Wij vinden het namelijk ook altijd de moeite waard een mooi kledingstuk van hoge kwaliteit aan te schaffen. Lang niet alles dat we zien laten we onaangeraakt in de winkel liggen…

0 Shares
Ook interessant

Kledingrek Action & meer

Het kledingrek, een essentieel item voor elke fashionista. Je organiseert en presenteert je kledingstukken op een originele manier…
assorted-color clothes lot hanging on wooden wall rack

Duurzame mode 

Mode is altijd in beweging. Trends komen en gaan, seizoenen veranderen, en de behoefte aan nieuwe kleding lijkt…