selective focus photography of multicolored confetti lot

Schulden of rijkdom? Dit is Gordon’s vermogen

0 Shares
0
0
0

Als je boven de twintig jaar bent en niet weet wie Gordon is, dan spijt het ons dat we dit zeggen, maar dan heb je écht onder een steen gelegen. Deze flamboyante verschijning was op een gegeven moment namelijk niet meer van de tv weg te denken. Was hij overigens niet daar te zien, dan zag je ‘m nog wel tegenkomen in de wereld van muziek. Oók daar heeft hij namelijk enige successen geboekt. Hoewel we het in deze blog met name over zijn vermogen zullen hebben, zal enig succes van deze man ook de revue passeren.

Gordon in vogelvlucht

Gordon Heuckeroth, bekend onder zijn artiestennaam Gordon, is een Nederlandse zanger, televisiepresentator en media-persoonlijkheid. Het begon allemaal met zijn carrière als zanger in de jaren ’90, waarbij hij al snel bekendheid verwierf met zijn hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ uit 1991. Zijn muziekstijl varieert van pop tot Nederlandstalige ballads, en hij heeft diverse albums uitgebracht die goed werden ontvangen in Nederland.

Naast zijn muzikale carrière is Gordon ook een prominente televisiepersoonlijkheid. Hij heeft deelgenomen aan tv-programma’s en tal van populaire programma’s gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld eens aan zijn aandeel in de programma’s ‘Idols’, ‘Geer en Goor’ en ‘Hotter Than My Daughter‘. Zijn flamboyante persoonlijkheid en scherpe tong hebben hem zowel geliefd als controversieel gemaakt in de mediawereld.

In de afgelopen jaren heeft Gordon ook verschillende zakelijke ondernemingen gestart, waaronder zijn eigen koffieketen. Ondanks de ups en downs in zijn carrière en persoonlijke leven, blijft Gordon een invloedrijke figuur. Zijn openheid over zijn persoonlijke struggles en triomfen, waaronder zijn ervaringen in de liefde, hebben hem een breed en loyaal publiek opgeleverd​.

Vermogen

Tja, over het vermogen van Gordon is veel te zeggen. De een zegt dat hij verschillende pandjes over de hele wereld heeft en in die zin niets heeft om over te klagen. De ander stelt juist dat zijn bedrijven in de horeca al jaren verlies leiden en inmiddels een schuld van boven de miljoen hebben. Daarentegen hebben de meeste mensen het nog steeds over het hebben van ‘geen medelijden’, want zo zou meneer Heuckeroth volgens hen nog gewoon 6 tot 8 miljoen aan vermogen hebben. Hoe je het ook wendt of keert, het vermogen van Gordon is zeker niet ingesproken, al is er dus geen kennis over wat het vermogen van Gordon nu écht bedraagt.

Conclusie

Om bovenstaande reden zullen wij onze neus er ook niet verder in steken en ronden we, bij deze, de blog af. Mocht Gordon zelf ook een uitspraak doen over een update van zijn vermogen, dan zullen we dat natuurlijk aan je vermelden. Voor nu laten we het er maar even bij en zouden zeggen: tot de volgende keer op Modieus!

0 Shares
Ook interessant
assorted-color clothes lot hanging on wooden wall rack

Duurzame mode 

Mode is altijd in beweging. Trends komen en gaan, seizoenen veranderen, en de behoefte aan nieuwe kleding lijkt…