Katja Schuurman: Vriend, Leeftijd, Familie en Fashionstyle

0 Shares
0
0
0

Er zullen maar weinig mensen zijn die nog nooit van Katja Schuurman hebben gehoord. Veel mannen hebben deze bekende actrice ooit wel eens in hun kamer gehangen op een of andere poster. Haar leuke persoonlijkheid en haar knappe kop hebben haar dan ook een hoop goeds bezorgd in het leven. Ben je benieuwd naar alles over Katja Schuurman? Wil je meer te weten komen over haar familie en over haar huidige vriend? Lees dit artikel dan zeker even goed door. We hebben namelijk dé belangrijkste informatie over deze bekende TV-persoonlijkheid voor jou op een rijtje gezet!

Dé bekendste Nederlandse schoonheid

Laten we het eerst hebben over de geboorte van Katja Schuurman. Veel mensen staan verbaasd als ze horen hoe oud Katja op dit moment is. Ze staat namelijk bekend als een van de meest tijdloze iconen die ons land ooit gekend heeft. Katja is geboren op 19 februari 1975 in Curaçao. Ze heeft een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder. Op het moment van schrijven is Katja 48 jaar oud. Kun je dat geloven? Met haar stralende lach en jeugdige energie laat ze zien dat ze geen moeite heeft met haar leeftijd. Vandaag de dag blijft ze dan ook echt haar publiek boeien met haar talent en charme. Leuk om te weten is dat ze de zus is van de bekende actrice Birgit Schuurman. Je kunt bij Katja dan ook echt zeggen dat het talent in de genen zit.

Het liefdesverhaal van Katja

Het is tijd om het roer om te gooien om ons eindelijk te gaan verdiepen in Katja’s liefdesleven. Ze heeft een heel lange tijd een relatie gehad Freek van Noortwijk, een getalenteerde Nederlandse kok. Het stel was sinds 2015 samen en deelt hun liefde en avonturen op sociale media. Hun relatie was een mooie mix van Katja’s levendigheid en Freek’s culinaire passie. Nu is deze relatie alleen op de klippen gelopen. Op dit moment heeft ze een relatie met haar nieuwe vriend Niek Schrijvershof. Deze jongen is pas 29 jaar oud, wat op zich opvallend is gelet op de leeftijd van Katja zelf. Nu lijken de twee erg gelukkig te zijn met elkaar, al helemaal als je naar haar foto’s op Instagram kijkt.

De familiegeschiedenis van Katja

Het is al even kort aan de orde gekomen, maar het is handig om toch nog even kort stil te staan bij de familie van deze bekende actrice. Zoals je al hebt kunnen lezen heeft Katja Schuurman een kleurrijke achtergrond. Ze is geboren in een creatief gezin, haar vader was muzikant en haar moeder was werkzaam als tv-regisseur. Katja’s zus, Birgit Schuurman, is ook een bekende actrice en zangeres in de Nederlandse entertainmentindustrie. Deze getalenteerde familie deelt een diepe band en heeft elkaar gesteund tijdens hun respectieve carrières. Ze zijn dan ook in meerdere interviews terug te zien op YouTube waarin ze eigenlijk erg lovend zijn over elkaars leven.

Een gevoel voor mode

Je kunt het niet over Katja Schuurman hebben zonder haar uitgesproken modestijl te noemen. Ze staat bekend om haar onverschrokken modekeuzes, waarbij ze vaak kiest voor levendige kleuren, gedurfde patronen en unieke pasvormen. Katja’s stijl kan worden omschreven als eclectisch. Ze kan moeiteloos vintage kleding combineren met de meest bekende nieuwe merk kleding. Of ze nu rode loper evenementen bijwoont of boodschappen doet in de stad, ze weet altijd weer een statement te maken. Neem zeker eens een kijkje op haar social media als je graag wat inspiratie op wil doen. Zo is ze is niet bang om te experimenteren met gedurfde ensembles. Van bohemien-geïnspireerde maxi-jurken tot maatpakken met een twist, ze maakt er altijd weer wat leuks van. Niet voor niets dat ze kan worden gezien als een ware trendsetter in de wereld van de mode.

Haar bijzondere carrière

Terwijl Katja’s gevoel voor mode de aandacht trekt, is het haar veelzijdige carrière die echt bekend is onder het grote publiek. Ze heeft zowel het kleine als het grote scherm veroverd en het publiek betoverd met haar kunsten in de wereld van het acteren. Katja heeft in tal van succesvolle tv-programma’s en films gespeeld waarbij ze haar talent en bereik als actrice heeft laten zien. Daarnaast heeft ze ook naam gemaakt als presentatrice van Tv-shows. Zo hebben veel mensen haar kunnen zien schitteren in programma’s als Katja’s Bodyscan op KRO-NCRV en Gemaakt in Nederland op RTL7.

Een enorm financieel succes

Als prominent figuur in de entertainmentindustrie heeft Katja Schuurman gedurende haar hele carrière heel wat geld verdiend. Hoewel specifieke details over haar nettowaarde niet echt te vinden zijn, is de kans groot dat ze het wel goed heeft op financieel vlak. Haar populariteit en talent hebben deuren geopend naar manieren om flink wat geld te verdienen, waardoor ze een comfortabele levensstijl kon leven. Niet voor niets dat ze fan is van de bekendste merken, waaronder Prada en Gucci.

Geruchten rondom Katja

Omdat Katja in de publieke belangstelling staat zijn er rondom haar ook de nodige geruchten over mogelijke relaties te vinden op het internet. Nu is het alleen wel belangrijk om speculaties van de werkelijkheid te scheiden. Katja’s huidige relatie met Freek van Noortwijk is publiekelijk erkend, maar voor zover wij hebben kunnen achterhalen heeft ze geen andere geliefdes. Niet voor niets dat er altijd wordt gezegd dat je niet alles moet geloven wat je op het internet leest.

Een bron van inspiratie

Als het goed is heb je dankzij de info uit dit artikel een beter beeld gekregen over het leven van Katja Schuurman. Zoals je wel hebt kunnen zien is het echt een dame die het allemaal zelf heeft moeten doen. Door hard te werken en door een flinke dosis talent te bezitten is het haar gelukt om door te stoten naar de top van de acteerwereld. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat zij een inspiratie is voor velen, zowel dames als heren. De volgende keer dat je iets doet moet je je dan ook afvragen: wat zou Katja doen?

0 Shares
Ook interessant

Kledingrek Action & meer

Het kledingrek, een essentieel item voor elke fashionista. Je organiseert en presenteert je kledingstukken op een originele manier…