Roy Donders: vriendin, vermogen en meer feitjes

0 Shares
0
0
0

Een flamboyante verschijning en een flamboyante persoonlijkheid. Dat is wel ongeveer hoe we Roy Donders in eerste instantie in één zin omschrijven.

Maar, zoals je ieder mens niet alleen op de buitenkant kan en mag beoordelen, kunnen we dat bij Roy Donders ook niet doen. In deze blog bespreken we uitgebreid wie Roy Donders is, wat hij doet, wie zijn vriendin is, wat zijn vermogen zou zijn en nog veel meer. Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder en ontdek wat er allemaal over Roy Donders bekend is.

Wie is Roy Donders?

De beste man werd op 28 februari 1991 in het Brabantse Tilburg geboren. Hoewel er aan het programma al een geschiedenis aan vooraf ging, zullen de meest mensen hem kennen van het programma Roy Donders: Stylist van het zuiden. Dat Donders populair is, werd duidelijk door de enorme kijkcijfers die hij met het programma behaalde. In zijn winkel richtte hij zich overigens op mode voor vrouwen uit de woonwagenkampen. Tijdens het programma werd een huispakkenlijn gelanceerd, dat eveneens mega populair bleek te zijn.

Hoe komt Roy met zo’n programma op televisie? Roy Donders staat en stond bekend om zijn talent als stylist. Hij heeft een scherp oog voor mode en weet als geen ander hoe hij de perfecte outfit kan samenstellen. Zijn kenmerkende stijl, die vaak wordt gekenmerkt door glitters en opvallende prints, heeft hem vele fans opgeleverd. In de populariteit zagen televisiemakers potentie en zo ontstond het programma, dat van 2013 tot 2017 werd gemaakt.

Harde krullen

En als er iets hoort bij alle glitter and glamour dat gepaard ging met Roy Donders, dan waren dat wel de ‘harde krullen’. Met ongeveer een bus haarlak per persoon en een eigen uitgebrachte krultang, wist Roy Donders nog verder in de harten van zijn kijkers en fans te kruipen. Het dragen van ‘harde krullen’ werd een begrip. De harde krullen kwamen overigens uit de kortstondige carrière die Roy in de kapperswereld had. In het programma werd duidelijk dat hij hier al een lange tijd geleden afstand had gedaan, maar nog bij één vriendin de harde krullen wilde zetten.

Youtube

Tegenwoordig, of in ieder geval tussen de periode van de laatste uitzending en nu, kon je Roy Donders volgen op sociale media, maar ook op YouTube. Althans, zo’n 8 maanden geleden startte hij met het uploaden van zijn vlogs en tegenwoordig zijn er al heel wat geplaatst. Het slogan dat bovenaan zijn pagina zweeft is ‘Oost west, thuis best’. Roy neemt je mee in zijn leven en laat in zijn vlog op een leuke wijze zien waar hij in dat leven mee bezig is. Leuk, toch?

Vriendin

Menig wenkbrauw ging omhoog bij het nieuws dat Roy Donders een vriendin had. Dat kwam namelijk omdat hij al een lange tijd uit de kast was gekomen als homoseksueel. Het is daarom toch wat verbazend, dat hij toch heeft besloten de rest van het leven met een vrouw te delen. Maar, he be him en als hij gelukkig is, then so what?

Wie is de vriendin van Roy Donders?

Degene die het hart van Donders heeft gestolen, reageert op de naam Michelle. Ze ontmoetten elkaar op een reis naar Griekenland. Ten tijde van de ontmoeting was Michelle overigens nog samen met haar ex. De relatie tussen Michelle en Donders was toen nog puur platonisch.

Toen de relatie met de ex van Michelle uitging, sloeg de vonk tijdens een wat dronken avond over. Na de breuk besloot het stel al gauw samen te wonen en daarbij verhuisde ook dochter Bibi mee. Donders had zelf geen actieve kinderwens, tot het werd aangewakkerd door de komst van de twee dames in zijn huis. Waar in 2022 de mensen er net achter kwamen dat Roy toch wel biseksueel was, werden ze eind 2022 opnieuw ‘geschokt’ door het nieuws dat het stel in verwachting was.

Roy en Michelle

Romi

Nadat het nieuws bij iedereen bezonken was, werd in maart 2023 het dochtertje van Roy en Michelle, Romi, geboren. Ze lijken erg gelukkig en dat kan ook niet anders, met zoveel liefde. De liefde delen ze overigens niet alleen in hun dochter. Ook de liefde voor de glamour die Roy heeft, deelt hij samen met Michelle. Geen panterprintje is te veel en tegen extra glitter wordt geen nee gezegd.

‘Roy Donders, Altijd Wat Bijzonders’

‘Roy Donders, Altijd Wat Bijzonders’ is de titel van het nieuwe reality programma dat vanaf midden mei 2023 wordt uitgezonden op TLC. In de serie wordt Donders (en zijn gezin) gevolgd in delen van zijn verleden, maar ook delen van de ontluikende relatie met Michelle. Hij praat over haar liefde en hoe het zijn leven op verschillende manieren werd beïnvloed. Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaand fragment, waar Roy zichtbaar zijn verwarrende gevoelens laat zien:

@streamwijzer

Roy Donders over zijn verliefdheid voor Michelle 😍 — Serie: #roydondersaltijdwatbijzonders | Beeld: discovery+ — #roydonders #verliefd #discoveryplus

♬ origineel geluid – Streamwijzer 🍿

Vermogen

Over het vermogen is wat ons betreft niet veel te zeggen. Een aantal schat het vermogen op zo’n een miljoen euro, maar er staat nergens aan wat hij dit heeft verdiend. Bovendien kan niemand het bevestigen. Het toeschrijven van de titel miljonair aan iemand is niet niks en al helemaal niet als het misschien wel of misschien toch niet waar is.

Dat Roy Donders het slecht zou hebben, is overigens ook niet helemaal waar. Van hoe zijn huis is ingericht tot de kleding die hij draagt en de feestjes die hij organiseert, lijkt het alsof er wel iets van vermogen in zijn broekzak rondzwerft. Maar nogmaals, hoeveel het precies is en hoe hij aan een vermeend miljoen komt, is niet bekend

Conclusie

Na het schrijven van deze blog zijn we er wel achter gekomen dat Roy Donders niet in één zin is te beschrijven. De man doet van alles, heeft (op een positieve manier) een turbulent leven en lijkt gelukkig te zijn. Ben je benieuwd naar van alles dat hij doet? Volg hem dan op zijn sociale media of, nog beter, volg hem in zijn nieuwe reality show. Houd acht: je mag een mening over iemand hebben, maar zorg ervoor dat je die mening niet zomaar overal achterlaat. Love is love en er geldt verder: live and let live.

0 Shares
Ook interessant