Monica Geuze: Afkomst, Vriend, Leeftijd, Vermogen en meer

0 Shares
0
0
0

Zeggen we Monica Geuze dan hebben het natuurlijk over een hele grote naam in de Nederlandse Youtube-wereld. Toch is de Youtube-wereld tegenwoordig een stuk meer uitgebreid en spreken we meer over de Nederlandse entertainmentindustrie en sociale media-wereld. Plekken waar Monica veel te vinden is. Monica is tegenwoordig een socialmedia-persoonlijk en wij gaan jou in deze blog meer over haar vertellen! 

Deze bekendheid, Monica Rosanne Irene Quirine Geuze, is geboren op 27 maart 1995 in Zwijndrecht. Haar moeder is van Surinaamse afkomst en haar vader komt uit Nederland. Hoewel ze veel deelt, deelt ze niet altijd even veel over haar familie. Wel schrijft ze hierover in haar boek My Way.  In dit boek schrijft ze namelijk dat ze een goede band heeft met haar moeder en dat haar moeder haar steun en toeverlaat is. Ook in haar gehele carrière. 

Het is 2011 wanneer Monica Geuze start met vloggen. Al snel is ze ontzettend populair. Ze is namelijk heerlijk adrem en altijd eerlijk. Ze neemt geen blad voor de mond en dat vinden de kijkers heerlijk om te zien. Ze kan zich dan nog niet voorstellen dat ze 10 jaar later een gigantisch bereik heeft en een voorbeeld is voor veel vrouwen! Er komen veel verschillende onderwerpen aan bod in haar video’s. Denk aan mode en beauty maar ook over haar leven als jonge moeder en over relaties.  

Single mom Monica 

In 2018 wordt Monica moeder van haar eerste zoon Zara-Lizzy. Ze heeft op dat moment een relatie met een voetballer, namelijk Lars Veldwijk. Hoewel de twee ongelooflijk gelukkig zijn met de komst van hun dochter, houdt hun relatie niet land stand. In 2019 besluiten ze uit elkaar te gaan. En hoewel ze niet meer samen zijn, proberen ze het wel zo goed mogelijk te doen voor hun dochter. Haar dochter is niet meer zoveel in beeld als eerst. Nu laat ze vooral ook haar single leven zien op social media. Maar wanneer ze tijd doorbrengt met haar zoon, bijvoorbeeld wanneer ze op vakantie zijn dan zie je dat ook voorbijkomen. Monica probeert nog steeds een voorbeeld te zijn in hoe je balans kunt vinden wanneer je moeder bent en als je jonge vrouw die geniet van het leven!

In 2022 leek ze even de liefde van haar leven te hebben gevonden in Robbert Kroese. Maar net aan het begin van 2023 bleek deze relatie toch geen stand te houden. Wat er precies is gebeurd wilde Monica liever privé houden. Maar ze bleek het er wel moeilijk te mee te hebben gaf ze aan op social media. 

Wat doet Monica Geuze allemaal?

Ondertussen is Monica Geuze veel meer dan alleen iemand die haar leven vastlegt voor een YouTube-kanaal. Hoewel ze veel vlogs heeft gemaakt waarin ze haar dagelijkse leven liet zien, besloot ze te stoppen met vloggen. Het werd landelijk nieuws. Ze was toen 27 jaar en besloot te stoppen. Veel mensen vroegen zich toen af waarom dit überhaupt nieuws. Maar met ruim een half miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal is de bekendste YouTube van Nederland. Daarnaast heeft ze hiermee een gigantisch imperium opgebouwd wat haar niet alleen een YouTube-er maakt. Maar ook een succesvolle zakenvrouwen. Door te stoppen met het dagelijkse vloggen, kwam er meer tijd voor andere dingen. 

Zo is ze presentatrice en is ze de host van verschillende televisie-programma’s, denk bijvoorbeeld aan Love Island dat is te zien op Videoland. En ze heeft ook zelf meegedaan aan verschillende programma’s. Zoals Dance, Dance, Dance. 

Ook schreef ze een boek dat we al eerder hebben genoemd in dit artikel: My Way. Ze vertelt hierin over haar eigenlijk leven. En hoe ze van jong meisje is uitgegroeid tot een zakenvrouw. Het is een heel inspirerend boek, omdat haar adviezen en ervaringen voor veel vrouwelijke lezers herkenbaar en bruikbaar zijn. Ook heeft ze een podcast met haar beste vriend, Kai Gorgels. Deze podcast heeft Geuze & Gorgels. In deze podcast bespreken ze allemaal First World Problems. 

Ook is Monica Geuze wat we noemen een influencer. Dit betekent dat ze met verschillende merken een samenwerking heeft. Ze laat op haar socialmedia-kanalen, denk aan Instagram en Tiktok deze merken zijn en hiervoor krijgt ze dan geld. Het is een nieuwe versie van adverteren voor veel bedrijven en merken. Naast presenteren, influencer zijn én het schrijven van een boek heeft ze ook haar eigen kledinglijn gelanceerd en is ze bij nog meer zakelijke ondernemingen betrokken. Bezig bijtje, die Monica!  

Welke bekende vrienden heeft Monica Geuze? 

Hoewel Monica Geuze zelf niet meer dagelijks vlogt zien we haar nog veel voorbij komen op Youtube. Namelijk doordat ze veel vrienden heeft die ook video’s maken voor Youtube. Ze gaat graag op pad met influencers, vloggers en YouTubers. Naast haar beste vriend Kaj Gorgels, gaat ze ook vaak op pad met Robbert Rodenburg. Maar ook de vriendin van Kaj Gorgels, Jessie Jazz zien we voorbijkomen op haar social media-kanalen. Evenals Stefan de Vries, Rijk Hofman en Iris Enthoven. 

Wat is het vermogen van Monica Geuze? 

Het is natuurlijk moeilijk om in de portemonnee van Monica te kijken. Maar haar vermogen wordt nu geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Daarnaast heeft ze waarschijnlijk een inkomen van ongeveer 50.000 euro per maand. Dit gigantische bedrag verdient ze door de opbrengsten van haar YouTube-kanaal, hoewel ze niet meer vlogt worden haar video’s nog steeds bekeken. Uiteraard voor haar werkzaamheden als presentatrice en haar werk als influencer. Er wordt zelfs gezegd dat Monica voor een enkele post soms meer dan 35.000 euro vraagt. Daarnaast verkoopt ze nog haar eigen producten, zoals die van haar sieradenlijn. 

Uiteraard is dit een schatting en kunnen we moeilijk precies weten hoeveel Monica verdient. Daarnaast weten we natuurlijk wel dat niet alle influencers en zakenvrouwen en -mannen graag open zijn over hoeveel ze op jaarbasis verdienen. We zullen het dus moeten doen met deze schatting! 

Monica Geuze is op dit moment dus vrijgezel, geniet van haar leven in Amsterdam met haar dochter en haar vrienden. En is daarnaast druk bezig om haar business nog verder uit te breiden. Of er op dit moment een nieuwe liefde in haar leven is, is lastig te zeggen. Wel wordt er vaak over haar gesproken op juice-kanalen. Maar wat daarvan echt is, is natuurlijk lastig te zeggen. 

0 Shares
Ook interessant